Manas Özel Eğitim Anaokulu
ZİYAPAŞA MAH. 67019 SK. NO: 2 SEYHAN / ADANA

VİZYON

Her öğrencimizin bireysel farklılıklarını göz önüne alarak profesyonel, samimi ve gönülden çalışan ekip arkadaşlarımızla birlikte öğrencilerimizin kendisi ile barışık, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen, ailesi ve çevresine uyum içerisinde davranabilen ve topluma katılabilen bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Bireylerin kendi kendine yetebilecek düzeye gelmelerini sağlamak. Toplumun özel gereksinimli bireylere olan bakış açısını değiştirmek ve ailelerin bu süreç içerisinde aktif olarak yer almalarına rehberlik etmek.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

09.00-14.00

KLİMA

Servis Bilgisi

Öğrencilerimiz özel eğitim öğrencisi oldukları için servisle ücretsiz olarak taşınmaktadırlar .

Ziyapaşa Mahallesi 67019 Sok . No: 2 Seyhan/ Adana

Kontenjan Bilgileri

7 OKUL ÖNCESİ VE 7 ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENi BULUNMAKTADIR . KADROLU 6 ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİNE İHTİYACIMIZ BULUNMAKTADIR.

Sıfır Atık ve Okulum Temiz